Oznámení o souborech cookie společnosti Videojet

Datum účinnosti 8th August, 2022 (poslední aktualizace 14th July, 2022)

O TĚCHTO ZÁSADÁCH

Když navštívíte webové stránky společnosti Videojet, používáte naše cloudové služby nebo mobilní aplikace (souhrnně „stránky“), můžeme používat jeden nebo více nástrojů sledování, jako jsou soubory cookie (v jakékoli formě), značky, webové majáky nebo pixely (souhrnně „soubory cookie“). Cílem tohoto oznámení o souborech cookie (dále jen „oznámení“) je poskytnout vám základní úvod do těchto nástrojů sledování, vysvětlit, jak je používáme, a poskytnout vám různé způsoby, jak můžete řídit svou interakci s nimi, abyste chránili své soukromí. Toto oznámení se nevztahuje na použití vašich osobních údajů třetí stranou pro účely, které si Videojet nevyžádala. „Osobní údaje“ jsou jakékoli informace, které lze použít k přímé nebo nepřímé identifikaci jednotlivce, nebo u kterých lze důvodně očekávat, že budou odkazovat na jednotlivce.  To může zahrnovat položky, jako je jméno, adresa, telefonní číslo, údaje o kreditní kartě, e-mailová adresa, identifikační číslo nebo jiný identifikační kód (i bez jiných identifikačních údajů). Další informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje, naleznete v našem oznámení o ochraně osobních údajů.

POROZUMĚNÍ SOUBORŮM COOKIE A DŮVODŮM, PROČ JE POUŽÍVÁME

Soubory cookie jsou malé datové soubory uložené ve vašem zařízení s připojením k internetu, jako je váš počítač nebo telefon, a jsou nyní standardem pro většinu webových stránek. Když navštěvujete webové stránky, soubory cookie umožňují webové stránce ukládat o vás určité typy informací, které stránka používá ve vašem prohlížeči. Když se později vrátíte na stejnou webovou stránku, stejné informace uložené soubory cookie ve vašem prohlížeči jsou odeslány zpět na webovou stránku. Soubory cookie jsou široce používány, aby zajistily fungování webových stránek, aby pomáhaly webovým stránkám pracovat efektivněji a poskytovat vlastníkovi webové stránky informace o stránce.  Provádějí mnoho různých úkolů, například vám umožňují procházet mezi stránkami, pamatují si vaše preference a obecně zlepšují vaši uživatelskou zkušenost.

Soubory cookie mohou shromažďovat osobní údaje (které v některých jurisdikcích zahrnují vaši adresu internetového protokolu (IP)).

Existují dvě obecné kategorie souborů cookie založené na vztahu mezi vlastníkem souboru cookie a webovou stránkou, na které se soubor cookie nachází.

  • Soubory cookie první strany: Soubory cookie vlastněné vlastníkem webové stránky, kterou navštěvujete, a obsluhované stejnou webovou stránkou.
  • Soubory cookie třetích stran: Soubory cookie vlastněné někým jiným než vlastníkem webových stránek, a tato jiná osoba vám soubor cookie poskytuje na žádost vlastníka webových stránek.

Kromě toho existují různé typy souborů cookie. Obecně lze soubory cookie pro většinu webových stránek seskupit do pěti typů:

  • Nezbytné soubory cookie: Jsou nezbytné pro poskytování stránek a jakýchkoli požadovaných služeb a neplní žádnou doplňkovou nebo sekundární funkci. U těchto souborů cookie nepožadujeme váš souhlas, ale informujeme vás o jejich přítomnosti na našich stránkách. Používáme určité soubory cookie, které jsou považovány za „nezbytně nutné“, pro běžný provoz a bezpečnost našich stránek, jakož i pro poskytování služeb a produktů, které požadujete.
  • Výkonnostní soubory cookie: Poskytují statistické informace a analýzy o používání stránek.
  • Funkční soubory cookie: Umožňují poskytování rozšířených funkcí a přizpůsobení, jako jsou videa a živý chat. Mohou být nastaveny webem nebo poskytovateli třetích stran, jejichž služby jsme přidali na naše stránky. Pokud tyto soubory cookie nepovolíte, některé nebo všechny vylepšené funkce nemusí fungovat správně.
  • Reklamní / cílené soubory cookie: Používají se k přizpůsobení obsahu na míru. Lze je také použít k vytváření profilů. Často jsou nastaveny třetími stranami.
  • Soubory cookie sociálních médií: Tyto soubory cookie umožňují sdílení obsahu na kanálech sociálních médií, jako jsou Twitter, LinkedIn a YouTube.

Doba trvání souboru cookie neboli doba, po kterou je soubor cookie ve vašem zařízení povolen, je rozdělena do dvou kategorií:

  • Dočasné soubory cookie: Existují pouze tehdy, když je váš prohlížeč otevřený. Jakmile zavřete prohlížeč, automaticky se vymažou.
  • Trvalé soubory cookie: Zůstanou zachovány i po zavření prohlížeče. Pokud nepodniknete kroky k jejich odstranění, webová stránka je může použít k rozpoznání vašeho počítače, když otevřete prohlížeč a znovu prohlížíte internet.

Webové majáky, známé také jako sledovací pixely, jsou malé průhledné obrázky, které nám pomáhají lépe porozumět účinnosti našeho obsahu a reklamy a zájmům našich návštěvníků a zlepšit zážitek z webových stránek. Webové majáky neumisťují informace do vašeho zařízení, ale mohou fungovat ve spojení se soubory cookie pro sledování aktivity. Máte možnost vyřadit některé webové majáky z použití tím, že odmítnete jejich přidružené soubory cookie. Webový maják může stále zaznamenávat anonymní návštěvu z vaší IP adresy, ale informace o souborech cookie se nezaznamenají.

O NAŠICH SOUBORECH COOKIE

NASTAVENÍ PŘEDVOLEB SOUBORŮ COOKIE

Přímo na našich stránkách

Předvolby souborů cookie můžete kdykoli nastavit nebo změnit pomocí našeho nástroje pro souhlas se

soubory cookie na našich stránkách a zde

Avšak pokud se tak rozhodnete, některé části našich stránek nebudou fungovat správně.  Pokud se například rozhodnete něco zakoupit prostřednictvím některé z našich stránek nebo zadáte heslo pro přístup do vyhrazené oblasti, nebudete tak moci učinit, pokud vás stránka nebude moci ověřit pomocí souborů cookie.

Správa analytických souborů cookie

Můžete mít možnost odmítnout, aby se vaše anonymizovaná historie prohlížení našich webových stránek nebo aplikací zaznamenávala pomocí analytických souborů cookie. Využíváme následující poskytovatele služeb a kliknutím na následující odkazy se můžete dozvědět více o jejich zásadách ochrany osobních údajů a o tom, jak se odhlásit z jejich analytických souborů cookie:

Služba Adobe Analytics

Služba Google Analytics

Správa souborů cookie v oblíbených prohlížečích

ZJISTĚTE VÍCE O SOUBORECH COOKIE A DALŠÍCH NÁSTROJÍCH SLEDOVÁNÍ

Další informace o souborech cookie, včetně toho, jak zjistit, jaké soubory cookie byly nastaveny na vašem zařízení a jak je spravovat a odstraňovat, naleznete na adrese https://www.allaboutcookies.org.

V USA můžete také navštívit odhlašovací stránku Network Advertising Initiative na adrese https://optout.networkadvertising.org nebo informační stránky FTC Online Tracking na adrese https://www.consumer.ftc.gov/articles/how-protect-your-privacy-online, kde se dozvíte, jak odhlásit soubory cookie třetích stran cílené na základě zájmů.

V Evropě můžete také navštívit stránky www.youronlinechoices.eu, kde si můžete vybrat určité soubory cookie.

KONTAKTUJTE NÁS

Máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto oznámení nebo našich postupů při zpracování údajů, můžete nám napsat na adresu:

K rukám: Úřad pro ochranu osobních údajů
Videojet
1500 North Mittel Boulevard
Wood Dale, IL 60191
USA

Případně nám můžete poslat e-mail na adresu privacy@videojet.com.

TOTO OZNÁMENÍ MŮŽEME AKTUALIZOVAT

Naše oznámení o souborech cookie můžeme čas od času změnit. O všech podstatných změnách našeho oznámení vás budeme informovat v souladu se zákonem. Aktualizovanou kopii také zveřejníme na našich webových stránkách. Pravidelně naše stránky kontrolujte, zda nejsou aktualizovány.

Kontaktujte nás

Prodej zařízení:
+420 604 226 560

Servis a podpora:
+420 228 811 987

×

Kontaktujte nás