Poslední tisková zpráva

Nová řada kontinuálních inkoustových tiskáren Videojet 1880 poskytuje vysokou rychlost, mikrokódy a pokročilé digitální připojení

Tři nové modely navržené pro vysokorychlostní výkon, kvalitu a přesnost s
maximalizovanou dobou provozu a produktivitou

CHICAGO, IL – 19. září 2023 – Společnost Videojet, která má více než 45 let zkušeností s technologií kontinuálního inkoustového tisku (CIJ), s potěšením uvádí na trh nové tiskárny Videojet 1880+, 1880 UHS a 1880 HR CIJ. Tato řešení, která posouvají osvědčenou platformu Videojet 1880 na další úroveň, kombinují nejmodernější funkce s pokročilou digitální konektivitou a zároveň zajišťují tisk kódů, dat a dalších variabilních údajů na produkty a obaly.

Uživatelsky přívětivé modely 1880+, 1880 UHS (ultravysoká rychlost) a 1880 HR (vysoké rozlišení) jsou navrženy tak, aby pomohly zvýšit výkon, minimalizovat prostoje a snížit náklady po celou dobu životnosti tiskárny. Přinášejí efektivitu, výkon a produktivitu do vysokorychlostních výrobních linek. Tiskárny řady 1880, navržené pro optimální kvalitu a spolehlivost, aplikují ostré a jasné kódy na širokou škálu materiálů, včetně plastů, skla a kovů, v dnešních výrobních prostředích.

Tiskárna Videojet 1880+ je vybavena vestavěným Wi-Fi a mobilním připojením, které uživatelům pomáhá plnit jejich současné i budoucí cíle v oblasti průmyslu 4.0. Videojet 1880 + poskytuje bezproblémový bezkontaktní průmyslový tisk na téměř jakýkoli podklad, včetně rovných a zakřivených povrchů. Tato tiskárna umožňuje proaktivní analýzu a inteligentní provoz zařízení, jako je monitorování životních funkcí, inteligentní výstrahy, vzdálená podpora a pokročilé řešení problémů.

Videojet 1880 UHS je ideálním řešením pro vysokorychlostní výrobní linky v konzervárenském, nápojovém a drátovém průmyslu. Zdokonalením konstrukce tištěných znaků a vylepšením tiskové hlavy zkonstruovala společnost Videojet tuto novou tiskárnu tak, aby poskytovala konzistentní výkon a kvalitu tisku i při rychlostech přesahujících 500 m/min. Tiskárna 1880 UHS představuje transformační řešení, kde se výkon snoubí s rychlostí a přináší tak revoluci do vysokokapacitních provozů.

Tiskárna Videojet 1880 HR je navržena tak, aby důsledně produkovala mikroznaky s vysokým rozlišením, QR kódy a další 2D kódy s přesností a čistotou. Využívá optimalizovaná písma a přepracovanou tiskovou hlavu, která umožňuje mikrotisk pro elektronický, farmaceutický, kosmetický a cukrářský průmysl a zároveň splňuje rostoucí požadavky na sledovatelnost výrobků.

“S uvedením těchto nových modelů tiskáren můžeme nabídnout řešení pro téměř jakoukoli aplikaci kódování a značení, od velmi vysokých rychlostí až po mikrokódy,” uvedla Marcy Vanderbei, globální produktová manažerka společnosti Videojet. “Pokročilá digitální konektivita, kterou tyto tiskárny nabízejí, poskytuje zákazníkům snadný a bezpečný způsob, jak propojit jejich značkovací a kódovací zařízení s výrobními systémy a digitálními továrnami.”

Tiskárny řady 1880 nabízejí vylepšené uživatelské prostředí díky 10palcovému dotykovému rozhraní SIMPLICiTYTM , které pomáhá zjednodušit ovládání a omezit uživatelské chyby a zároveň nabízí inteligentní vytváření zpráv a vestavěné průvodce. Integrovaná sada diagnostických nástrojů Videojet MAXIMiZETM dokáže proaktivně identifikovat potenciální závady a zároveň analyzovat výkon, chování obsluhy a podmínky prostředí, což pomáhá snižovat neplánované prostoje a celkové náklady na vlastnictví.

“Řada 1880 je navržena tak, aby podporovala ekologické postupy tím, že podporuje recyklovatelné obaly a používá bezpečnější inkousty, které nejsou CMR,” řekl Vanderbei. “Řada 1880 se navíc vyznačuje nízkou spotřebou make-upu a minimálními emisemi těkavých organických látek, což odpovídá převládajícím trendům udržitelnosti na současném trhu.”

Řada 1880 je navržena pro snadnou údržbu a nabízí zkrácené a zjednodušené intervaly čištění, které umožňují obsluze soustředit se na udržení špičkového výkonu a optimální kvality tisku. Tiskárny jsou vybaveny jedinečným senzorem, který detekuje nánosy v tiskové hlavě a proaktivně upozorňuje uživatele na možné problémy s kvalitou tisku. Díky funkci automatického proplachování lze zabránit ořezávání kódu, protože nánosy inkoustu lze vyčistit pouhým stisknutím tlačítka. Barevně označené, snadno vyměnitelné komponenty Videojet SmartCell™ pomáhají zjednodušit údržbu a vyžadují jednu pětiminutovou výměnu ročně.

Další informace o tiskárnách Videojet řady 1880 CIJ naleznete na adrese: www.videojet.com.

O společnosti Videojet Technologies:

Společnost Videojet Technologies je světovou jedničkou na trhu identifikace výrobků, která poskytuje produkty pro in-line tisk, kódování a značení, kapaliny pro specifické aplikace a služby pro celý životní cyklus výrobku. Cílem společnosti je spolupracovat se zákazníky z oblasti výroby spotřebního zboží, farmaceutického a průmyslového zboží, aby se zvýšila jejich produktivita, chránily a rozvíjely se jejich značky a udržely si náskok před průmyslovými trendy a předpisy. Díky odborníkům na aplikace u zákazníků a vedoucím technologiím v oblasti kontinuálního inkoustového tisku (CIJ), termálního inkoustového tisku (TIJ), laserového značení, termotransferového přetisku (TTO), kódování a označování obalů a širokého spektra tisku má společnost Videojet po celém světě nainstalováno více než 400 000 tiskáren. Zákazníci se spoléhají na produkty Videojet při tisku na více než deset miliard produktů denně. Prodejní, aplikační, servisní a školící podporu zákazníkům zajišťuje přímý provoz s více než 4 000 členy týmu ve 26 zemích světa. Kromě toho distribuční síť Videojet zahrnuje více než 400 distributorů a výrobců OEM, kteří obsluhují 135 zemí.

©2023 Videojet Technologies Inc. Všechna práva vyhrazena. Videojet je registrovaná ochranná známka společnosti Videojet Technologies Inc.